Mars

07.03.2018 kl. 22:23

Det slår mig ofta att jag både vill och borde skriva ett inlägg på den här fasanfullt populära bloggen. Mitt minne är bra, men kort, så dessa inlägg min hjärnverksamhet jobbar med stannar oftast där. Egentid är dyrbar med en liten fyrfotad bajsmaskin i huset.

Så. En liten update om vad som händer just nu i mitt spännande liv. Jag har som sagt gått och skaffat hund, så den absolut största tiden av mina dagar går åt att se efter honom. Urban är alltså en just nu fyra månader gammal Welsh Corgi Cardigan. Han är hemma ifrån Kalajoki, så vi försöker lära honom svenska för tillfället. Han lyder ibland, men oftast gör han som han vill. Idag besökte vi hundparken för första gången med Sarah och hennes finfina tax Meego! Här är några bilder hon knäppte:

Förutom valpliv så håller jag på som bäst med min kandidatexamen. Jag har inte kommit så långt, men drog åtminstone tummen ur röven och gick till Tritonia för att låna en hel hög böcker. So, it's something!

 

Vi hörs igen om ett halvt år!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Lina, 24 vårar, hemma ifrån Ekenäs men bosatt i Vasa. Studerar Allmän Pedagogik vid Åbo Akademi och jobbar som väktare. Gillar dokumentärer och bearnaise sås. På fritiden sysslar jag med styrkelyft och umgås med min hund Urban. 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

09.04, 17:24Bildbomb - Wien av Daniela
29.07, 19:04Bränd och ledig av Sofus
17.11, 17:07Hallå från graven av Josephine