Kukkelikuu

25.07.2017 kl. 02:02

Jämmer och elände vad tragiskt att min blomstrande blogginspiration har dalnat. Då jag var i Österrike kändes det som om det hörde till att regelbundet uppdatera bloggen, även om jag inte hade någonting spännande att komma med (har jag någonsin det, frågar ni er nu). Sedan jag kom hem har jag i princip inte gjort någonting annat än att jobba, jobba, jobba och åter igen jobba. Detta kan ju möjligtvis vara en bieffekt av att konstant vara omringad av den gråa trista vardagen, för vet ni vad? Idag har jag avnjutit min första semesterdag och jag kände att nej nu tammetusan ska de bloggas igen! Planerna för min semester är att försöka skaffa en bränna, för just nu smälter jag in i mina vita lakan i sängen. Jag skall även ta det lugnt och umgås med en hel hög människor som jag inte har sett på evigheter! Imorgonbitti åker jag nämligen ner till Ekenäs och kommer att stanna där tills det är dags att börja arbeta igen. Har även inprickat en tatueringstid i kalendern utöver diverse fester och kaffedejter. En riktig dundersemester väntar med andra ord.

Besökte faktiskt frissan före nattskiftet på fredagen. Diz görl is blånd ägen!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Lina, 24 vårar, hemma ifrån Ekenäs men bosatt i Vasa. Studerar Allmän Pedagogik vid Åbo Akademi och jobbar som väktare. Gillar dokumentärer och bearnaise sås. På fritiden sysslar jag med styrkelyft och umgås med min hund Urban. 

 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

09.04, 17:24Bildbomb - Wien av Daniela
29.07, 19:04Bränd och ledig av Sofus
17.11, 17:07Hallå från graven av Josephine