Påskhelg

14.04.2017 kl. 18:18

Som den ansvarfulla 8-16 arbetaren som jag är här, så har jag påsklov. Lov. Första gången jag har ledigt på påsken på 4 år tror jag. Jag har alltid tyckt om påsk, med det beror nog främst på att man får äta så mycket choklad. Ser jag påsken som en högtid? Nej, det gör jag inte. Vet att fredagen kallas för långfredag, men har ingen aning om vad de andra dagarna kallas för. Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket heller. Vet att det är dubbelt betalt och att man får äta choklad till morgonmål hela helgen. Lördagen kanske inte är en röd dag? Äh, strunt samma.

Iaaallafall. Här har det inte hänt så mycket. Har jobbat, tränat, ätit och lagat skolarbeten. Några ynka sidor kvar att skriva på min engelska essä och så är jag klar. Att hitta motivation till att göra detta kan jämföras med att borra olja. Jag har grävt djubt, borrat fel och borren har gått sönder ett antal gånger. Då jag äntligen borrade rätt blev min vinst många sidor text och rullande hjärnceller.

Ikväll skall jag inte göra någonting. Snor internet av Doris för tillfället och tänkte chilla här en stund och kolla Paradise Hotel och Ex on the Beach (no shame). Imorgon är det den stora påsk dagen här och detta skall firas med en enorm brasa på en äng. Hela byn skall dit, och så även jag. 

Nu har jag dessutom äntligen hittat kaffefilter i butiken, så har haft kaffefest i min lilla lägenhet. Har nämligen förbrilt sökt efter dessa under två veckors tid. Har ingen aning om vad kaffefilter är på tyska så har inte vågat fråga heller.

Kaffeefilter heter det. Googlade just. Typsikt. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Namnet är Lina. Jag är en (oftast) glad person på 23 år. Studerar Allmän Pedagogik i Vasa, men är hemma ifrån Ekenäs. Styrkelyft, att resa, kolla serier samt umgås med nära och kära är någonting som värmer mitt hjärta. 

 

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

09.04, 17:24Bildbomb - Wien av Daniela
29.07, 19:04Bränd och ledig av Sofus
17.11, 17:07Hallå från graven av Josephine